Skuba maailmanlaajuisesti

Alun perin vuonna 1974 SKUBA perustettiin Liettuassa kuljetusyritykseksi, joka päätoimialanaan kuljetti rahtia. Vuoden 1992 uudelleenjärjestelyn jälkeen yhtiön nimeksi tuli UAB Skuba ja sen päätoimialana oli kuorma-autojen, linja-autojen ja perävaunujen tukku- ja vähittäiskauppa. Skuba-konserni on muuttanut toiminta-aluettaan kuljetusyrityksestä, jonka kalustoreservissä oli yli 500 kuorma-autoa, yhtiöksi, joka myy raskaan kaluston varaosia sekä uusia ja käytettyjä kuorma-autoja Liettuassa, Latviassa ja Virossa sekä tarjoaa tekniset huoltopalvelut hyötyajoneuvoille, kuorma-autoille ja linja-autoille sekä perävaunuille.

Tänään Skuba-konserni on yksi johtavista yrityksistä Keski- ja Itä-Euroopan alueella sekä IVY-maissa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vilnassa, sen tytäryhtiöt - mukaan lukien Suomi, Liettua, Latvia, Viro, Venäjä, Ukraina, Puola, Tšekki, Slovakia, Unkari, Romania, Kroatia, Slovenia, Bulgaria ja Kreikka - ovat edustettuina yli 100 kaupungissa ja niiden palveluksessa on yli 1100 työntekijää.

Skuba-konsernin pääkonttori Vilnassa
Skuba Euroopassa

Vuodesta 2000 lähtien ja toukokuuhun 2015 saakka Skuba edusti RENAULT TRUCKSia Liettuassa ja Virossa, myi Renault-kuorma-autoja ja -varaosia sekä huolto- ja korjauspalveluja. 1.7.2015 alkaen Skubasta tuli IVECO-kuorma-autojen virallinen kumppani Liettuassa, Latviassa ja Virossa.

Skuba-konsernilla on kasvava valtuutettujen IVECO-korjaamojen verkosto, joka koostuu Vilnan, Kaunasin, Klaipedan, Siaulian, Rygan ja Tallinnan liiketoimintayksiköistä. Nykyaikainen varasto, jonka pinta-ala on 20 000 neliömetriä, sijaitsee Vilnasa, josta varaosat toimitetaan kaikille tytäryhtiöille.

UAB Skuba:n laatujärjestelmä on ISO 9001:2015 / LST EN ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 / LST EN ISO 14001:2015 -vaatimusten mukainen.

Lue lisää Skuba-konsernin kotisivuilta osoitteesta www.skuba.biz