Skuba Suomi Oy

Skuba maailmanlaajuisesti

Alun perin vuonna 1974 SKUBA perustettiin Liettuassa kuljetusyritykseksi, joka päätoimialanaan kuljetti rahtia. Vuoden 1992 uudelleenjärjestelyn jälkeen yhtiön nimeksi tuli UAB Skuba ja sen päätoimialana oli kuorma-autojen, linja-autojen ja perävaunujen tukku- ja vähittäiskauppa. Skuba-konserni on muuttanut toiminta-aluettaan kuljetusyrityksestä, jonka kalustoreservissä oli yli 500 kuorma-autoa, yhtiöksi, joka myy raskaan kaluston varaosia sekä uusia ja käytettyjä kuorma-autoja Liettuassa, Latviassa ja Virossa sekä tarjoaa tekniset huoltopalvelut hyötyajoneuvoille, kuorma-autoille ja linja-autoille sekä perävaunuille.

Tänään Skuba-konserni on yksi johtavista yrityksistä Keski- ja Itä-Euroopan alueella sekä IVY-maissa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vilnassa, sen tytäryhtiöt - mukaan lukien Suomi, Liettua, Latvia, Viro, Venäjä, Ukraina, Puola, Tšekki, Slovakia, Unkari, Romania, Kroatia, Slovenia, Bulgaria ja Kreikka - ovat edustettuina yli 100 kaupungissa ja niiden palveluksessa on yli 1100 työntekijää.

Skuba-konsernin pääkonttori Vilnassa
Skuba Euroopassa

Vuodesta 2000 lähtien ja toukokuuhun 2015 saakka Skuba edusti RENAULT TRUCKSia Liettuassa ja Virossa, myi Renault-kuorma-autoja ja -varaosia sekä huolto- ja korjauspalveluja. 1.7.2015 alkaen Skubasta tuli IVECO-kuorma-autojen virallinen kumppani Liettuassa, Latviassa ja Virossa.

Skuba-konsernilla on kasvava valtuutettujen IVECO-korjaamojen verkosto, joka koostuu Vilnan, Kaunasin, Klaipedan, Siaulian, Rygan ja Tallinnan liiketoimintayksiköistä. Nykyaikainen varasto, jonka pinta-ala on 20 000 neliömetriä, sijaitsee Vilnasa, josta varaosat toimitetaan kaikille tytäryhtiöille.

UAB Skuba:n laatujärjestelmä on ISO 9001:2015 / LST EN ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 / LST EN ISO 14001:2015 -vaatimusten mukainen.

Lue lisää Skuba-konsernin kotisivuilta osoitteesta www.skuba.biz

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä ×

Chat ei ole tällä hetkellä aktiivinen. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.