Tietoja meistä

Uskomme kaikessa tekemisessämme, että menestys rakentuu lukuisista osista: askel askeleelta, kilometri kilometriltä. Kun sinun yrityksesi menestyy, se on meille onnistuminen - ja tänään se saattaa olla vain yhdestä osasta kiinni.

Tavoitteenamme on pitää mahdollisimman laaja valikoima varaosia sekä keskusvarastollamme että myymälöissä, jotta kaikkein erikoisinkin varaosatarpeesi olisi nopeasti käsissäsi. Ammattitaitoiset myyjämme hyödyntävät tietokantaamme, johon olemme keränneet yli 30 vuoden kokemuksemme kuorma-autoista ja perävaunuista ympäri Euroopan, ja löytävät kerrasta tarvitsemasi osan.

Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeita ja olemme valmiita työskentelemään asiakkaan etujen mukaisesti.

Historia

Skuba on perustettu 1974 Liettuassa kuljetusyritykseksi, joka kuljetti rahtia, suurimmillaan yli 500:n ajoneuvon reservillä. Vuonna 1992 Skuban toiminta määriteltiin uudelleen ja perustettiin konserniyhtiö, jonka päätoimialaksi tuli kuorma- ja linja-autojen sekä perävaunujen tukku- ja vähittäiskauppa. Konserni on muuttanut toimintaansa suuresta kuljetusyrityksestä raskaan kaluston varaosien myyntiin sekä Baltian maissa myös uusien ja käytettyjen kuorma-autojen myyntiin ja korjaamotoimintaan. Liettuankielinen sana "Skuba" tarkoittaa hoppua tai kiiruhtamista, joka kuvaa hyvin pyrkimystämme löytämään ja toimittamaan tarvittu osa mahdollisimman pian.

Vuosien saatossa Skuba on laajentunut useisiin Euroopan maihin ja Suomeen ensimmäinen Skuban myymälä avattiin vuonna 2005. Toimimme 17:ssä Euroopan maassa aina Kreetan saarelta Rovaniemelle asti, yli 100:ssa kaupungissa, joissa lähes 1200 työntekijää on valmiina auttamaan asiakkaitamme.

Ja vähän lisää

Keskusvarastomme Vilnassa on 50 000 neliömetriä. Vantaalla on Suomen päävarastomme kooltaan 1000 neliömetriä, josta löytyy välittömästi yleisimmät osat asiakkaidemme tarpeisiin, ja jokaisessa Skuba-toimipisteessämme on oma varastonsa useimmin tarvittuihin varaosiin ja tarvikkeisiin. Vilnasta saamme osat Suomeen usein jo seuraavaksi arkipäiväksi laadukkaan ja tehokkaan kuljetusyhteistyömme turvin. Kaikkia varastotoimintoja hallinnoidaan LEAN-periaatteita noudattaen. Skuba konsernin laatujärjestelmä on ISO 9001:2015 / LST EN ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 / LST EN ISO 14001:2015 -vaatimusten mukainen.”